Mediaedge:cia Romania: aniversare cu planuri mari de viitor

Mediaedge:cia (MEC) Romania a aniversat, la sfarsitul lunii mai, un an de la lansarea pe piata de media din Romania. Mediaedge:cia (MEC) este prima agentie de planificare a comunicarii si implementare media la nivel global, care ofera clientilor sai cunostintele si experienta uneia dintre cele mai mari retele globale de comunicare din lume.

In prezent, echipa MEC Romania este formata din 30 de specialisti in comunicare, care beneficiaza de cel mai vast program de training, avand la activ 1200 de ore din care fac parte si cele 50 de trainiguri internationale, in care agentia va investi intre 100.000 si 150.000 de euro. Mediaedge:cia (MEC) Romania gestioneaza un portofoliu format din 35 de clienti, la care, de curand, s-a alaturat si contul de media BCR, parte a grupului Erste, cat si reconfirmarea contului Milupa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related