Lowe & Partners, in juriul festivalului lituanian de publicitate Adrenalinas 2008

In perioada 7-8 iunie a.c. s-a desfasurat la Vilnius cea de-a sasea editie a competitiei lituaniene de advertising Adrenalinas 2008. Aici au fost premiate cele mai creative campanii de publicitate locale, grupate pe 13 categorii, ce au inclus proiecte new media si online.

Competitia a fost jurizata de un board alcatuit din cinci membri ai comunitatii locale si cinci publicitari din strainatate (Romania, Polonia, Letonia si SUA), Romania fiind reprezentata de Andreea Chirica, Group Creative Director Lowe & Partners.

"Am fost onorata sa particip si m-am bucurat sa constat ca nivelul lucrarilor inscrise a fost mai ridicat decat ma asteptasem. Chiar daca Adrenalinas e un festival local, a fost placut sa observ ca publicitatea de buna calitate nu are legatura cu specificul national (si nici macar regional) si poate fi apreciata de un juriu compus din oameni proveniti din spatii culturale atat de diferite", declara Andreea Chirica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Ioana Gligor
acum 15 ani
si eu ma gandeam sa ma inscriu la festivalu' "agricultoras" care se desfasoara in fiecare an la Segarcea, participare internationala, lucrari valoroase.

de ce va luati in serios ? nu-i frumos



Branded


Related