Ciprian Banica s-a alaturat echipei de creatie a Brandstalk

Echipa de creatie a agentiei de publicitate Brandstalk, o companie membra The Group, s-a imbogatit la inceputul lunii iunie cu un nou membru, Ciprian Banica, Head of Copy. Cu o experienta de peste sase ani in copywriting si branding, Ciprian s-a alaturat Brandstalk pentru a intari echipa de creatie si pentru a prelua o parte din sarcinile suplimenatare venite odata cu imbogatirea portofoliului de clienti.

Ciprian Banica are 27 de ani, este licentiat in informatica economica si a renuntat la IT pentru copywriting in 2002. In ultimii sase ani a lucrat pentru conturi importante in cadrul unor agentii precum Funky Business, Mercury360 sau Next Advertising. Parte a acestor echipe, dar si ca freelancer, a contribuit la crearea imaginii unor branduri din cele mai variate domenii, de la cel financiar la cel al bunurilor de larg consum, sau de la media la cosmetice ori auto. Ciprian Banica este un bun profesionist care si-a asociat numele cu unele dintre cele mai valoroase campanii romanesti ale ultimilor ani .

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related