Nou Business Development Director la Punct Advertising

Echipa Punct Advertising a primit de curand un nou coleg, pe Radu Toncu care ocupa functia de Business Development Director. Radu aduce cu sine experienta acumulata in agentii precum Mercury 360, Leo Burnett sau D´Arcy.

"Pentru mine, venirea la Punct este sfarsitul uceniciei mele. In ultimii 12 ani am avut sansa sa invat in agentiile cu care am lucrat cum se fac brandurile, cum cresc ele mari, cum fac sa ramana mari, cum vand brandurile produse, dar si cum produsele trebuie vandute pentru a sustine la randul lor branduri. Am pornit de la ATL pur, am trecut prin BTL, am tatonat cu interactive-ul si am facut trade marketing. Am inchis un cerc, am ars o etapa, am pus punct si o iau de la capat" a declarat Radu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related