Doi Burnetteri vechi la carma creatiei Leo Burnett

Carmen Tiderle si Tudor Cuciuc sunt noii Directorii de Creatie ai Leo Burnett. Mihai Iliescu (Co-Creative Director al Leo Burnett) va gestiona in continuare, alaturi de echipa sa, conturi importante precum Philip Morris.

Incepand cu aceasta saptamana, echipa formata din Carmen Tiderle si Tudor Cuciuc se afla la conducerea departamentului de creatie din Leo Burnett. Astfel, doi dintre cei mai vechi Burnetteri au revenit in agentia alaturi de care au petrecut impreuna peste 17 ani de zile.

"Carmen si Tudor fac parte din cultura si spiritul Leo Burnett, ambii avand o istorie indelungata in agentie si aducandu-si contributii valoroase la evolutia Leo Burnett. Ambii au construit branduri de succes, cum ar fi Prigat, Bergenbier, Altex si au lucrat pe marea majoritate a conturilor din agentie. Sunt foarte fericita ca s-au reintors mai ales ca amandoi sunt integrati in cultura organizationala si sunt in egala masura convinsa ca vor scrie o pagina noua in istoria succeselor Leo Burnett", a declarat Roxana Dumitru - Managing Director la Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Stefan G
acum 15 ani
Foarte scurta sederea la GMP


Branded


Related