Singurul creativ roman care a castigat la Cannes: Mihnea Gheorghiu

Mihnea Gheorghiu este singurul roman care a contribuit la o serie de lucrari premiate cu Silver la Cannes anul acesta. Printurile "Beast", "Nurse", "Vampire", "Hula", "Condom" si "Buddha" au fost realizate pentru jocurile online de scrabble ale companiei franceze Mattel.

Urmand cursurile Miami Ad School, Mihnea a facut practica in mai multe agentii din lume. In timp ce era la Saatchi&Saatchi Paris, a avut cursuri cu Chris Garbutt, care urma sa fie Creative Director la Ogilvy&Mather si care le-a propus brief-ul pentru Mattel.

Mihnea Gheorghiu a mai castigat un Bronze la Clio 2008, in categoria Innovative Media, sectiunea pentru studenti, cu lucrarea Camden - Voting and Recycling. Printre reusitele lui se numara si faptul ca a ajuns in 2006 in finala competitiei "Future Gold: Young Creatives", program initiat de www.ihaveanidea.org si desfasurat anual sub egida Clio Awards. Mihnea a fost Junior Copywriter la Leo Burnett Romania pana in septembrie 2006.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

cristian cristian
acum 15 ani
draga Ioan Colbeanu, ori ai memoria scurta, ori esti rau voitor, ori esti ruda apropiata a lui Mihnea Gheorghiu. hai sa nu uitam ca anul trecut, un alt creativ roman a castigat un leu la Cannes: Botarel.

sunt convinsa ca vorbesc in numele tuturor atunci cand spun ca "jurnalistii" ar trebui sa se informeze mai bine inainte sa scoata vreo tampenie pe gura. scuze... pe creion....

Mirabela Manea
acum 15 ani
@cristian01 Ioan a mentionat ca este vorba despre editia din acest an a festivalului: "Mihnea Gheorghiu este singurul roman care a contribuit la o serie de lucrari premiate cu Silver la Cannes anul acesta." Informatia este corecta, deci.
a a
acum 15 ani
dar de ce titlul este atit de echivoc? si incorect?
cristian cristian
acum 15 ani
draga Mirabela, vad pe home page-ul iq ads: "Singurul creativ roman care a castigat la Cannes: Mihnea Gheorghiu". eu, un om foarte ocupat, cum de altfel suntem, sper, toti cei care citim acest site, nu urmaresc cuvant cu cuvant stirea ci o parcurg pe diagonala. da, undeva este mentionat subtil "de anul acesta". si da, stirea este adevarata dar articolul este atat de prost scris incat adevarul stirii se pierde undeva printre randuri. si cu ce ramane cititorul in minte? cu o/un minciuna/ neadevar.

sunt convins ca intelegi exact ce spun si hai sa lasam bullshit-urile la o parte pentru ca-mi jignesc inteligenta.

Mirabela Manea
acum 15 ani
@GeluGladMenumorut Din nou, titlul nu este incorect, Mihnea chiar e singurul roman care a castigat ceva la Cannes anul acesta (si, nu, nu suntem rude cu el, cum zicea cristian01 mai devreme) :)

@cristian01 Inteleg, toti suntem ocupati, asa este, insa daca nu dam atentia cuvenita unei informatii, nu cred ca e corect sa criticam :) In plus, stirea a fost publicata la rubrica "Latest News", unde n-ar putea aparea o informatie referitoare la Cannes-urile trecute, era oarecum evident ca se refera la Cannes-ul de anul acesta. Chiar nu a fost nicio intentie de nerecunoastere a meritelor lui Botarel sau a celorlalti romani care au fost premiati anul trecut la Cannes si despre care am scris la vremea respectiva.

Mircea Topoleanu
acum 15 ani
in primul rind glumita cu buzele vs. creion e leim.

doi: nu mai citi doar titlurile articolelor de pe iqads. doar ele nu te fac un om mai informat.

3: e stire "latestnews". tradu asta si spune-o de 30 de ori in fata oglinzii.

4: repeta "3" cu menumorut de mina, vorbind spre una dintre urechile lui.

5: bravo fetele.

smoke alot
acum 15 ani

TITLUL NU ESTE CORECT! Nu ai putea sa il schimbi naibii, decat sa ne iai de prosti?! Titlul spune "Singurul creativ roman care a castigat la Cannes: Mihnea Gheorghiu", iar Mihnea nu e singurul creativ roman care a castigat la Cannes.

Pe deasupra, legat de Cannes Lions 2008, corect ar fi fost

sa spui "Mihnea este singurul care a castigat UN TROFEU la Cannes Lions (2008)" pentru ca un shortlist inseamna de asemenea ceva castigat la Cannes.

Ce nu inteleg, din nou, de ce nu corectezi pur si simplu titlul in loc sa ne convingi ca e corect.

Angelica De Ville
acum 15 ani
MIHNEA! :)
vasile crisan
acum 15 ani
incorect...........

felicitari castigatorului!

dar nu e singurul..........

ioan colbeanu
acum 15 ani
coincidenta dintre Cannes si indreptarul ortoepic este anul 2008. diagonala care tocmai v-a jenat ocular nu va ia de prosti, de neinformati, de corecti sau de gresiti si nu incearca sa va convinga de nimic. de fapt, nici nu va deranjeaza.va plac detaliile?si mie. mihnea e un detaliu misto de Cannes made in RO. va plac speculatiile? da, eu si mihnea suntem, de fapt, unul si acelasi. va plac titlurile corecte? Uite:" Sin Guru rroman ptru Cannes + REcreativ = GRESIT". Merge?

va place informatia? hai, ca parca am retinut ceva



Branded


Related