Zarva Comunication si Integral Group Media organizeaza Webcamp - comunitate Web 3.0

"Comunitate" a devenit una dintre cele mai des folosite sintagme care defineste o grupare de persoane care activeaza in industria web-ului din intreaga lume.

Ca faci parte din randul antreprenorilor de web, a developer-ilor sau a web designer-ilor, important este sa fii in "comunitate", sa ai acces la cele mai noi informatii, tehnici de lucru sau modalitãti de abordare a "problemelor".

Ceea ce isi propune WEBCAMP este sa ii puna fata in fata pe toti cei care activeaza in industria web din Romania pentru a vedea unde suntem, ce putem face sa tinem pasul cu lumea. Astfel cele 3 comunitati care activeaza in relatii de interdependenta, vor avea posibilitea de a-si expune punctele de vedere legate de teme concrete: evolutia web-ului romanesc, legislatie web, sem & seo, web 3.0, psihologia utilizatorului de internet, CSS pur, widgets si multe alte teme de interes.

Printre speakerii evenimentului care va avea loc pe 9 iulie, in Kristal Club, ii putem enumera pe: Magdalena Zender - Senior Sales Manager Boom online advertising, Andrei Savescu de la Juridice.ro, Gigel Chiazna de la Librarie.net, Vladimir Oane de la Metromind.ro, Emil Ignat si Adrian Catu - Vendio.com si Widgipedia.com

Avand in vedere profilul persoanelor care activeaza pe piata web, am dorit ca desfasurarea evenimentului, sa aiba loc intr-o locatie non-coformista - club Kristal, care sa permita celor prezenti sa se exprime cat mai usor si sa se simta confortabil. Evenimentul isi propune ca interactionarea dintre public si speakeri sa fie bidirectionala, astfel incat intrebarile si neclaritatile sa isi gaseasca rezolvare.

In cadrul evenimentului organizatorii vor lansa si un concurs pentru realizarea graficii site-ului jerryspizza.ro. Concursul se adreseaza deopotriva companiilor care isi pot atrage un client "apetisant" cat si persoanelor fizice care pot castiga muuuulta pizza (mai multe detalii pe site-ul evenimentului, www.webcamp.ro, cat si la 021 319 02 56).

Organizatorii Webcamp sunt agentiile Zarva Comunication si Integral Group Media, iar partenerul oficial al acestui eveniment este Vendio Romania.
Partenerii evenimentului: Perla Harghitei, Jerry's Pizza, Fusbal, Tipart, Casa Latina.

Parteneri media: PC Magazin, eWeek, Gazeta Sporturilor, Sapte Seri, Neogen, Port.ro, Hotnews, IQads, Eva.ro, Boom, Cinemagia, MarketWatch, Comunicatedepresa.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related