Asociatia Romana de Relatii Publice are un nou consiliu director

Adunarea Generala a membrilor Asociatiei Romane de Relatii Publice - ARRP - desfasurata la 29 mai a.c. a adus cateva schimbari importante atat in ceea ce priveste perspectiva institutionala a ARRP, cat si, speram, in cea a industriei comunicarii, in general.

ARRP, o asociatie non-profit infiintata in 1995, a activat, in toti acesti ani, in arii foarte importante pentru relatiile publice din Romania: coeziune academica, standardizare si dezvoltare profesionala. Am incercat si am reusit sa deschidem temeinic orizonturile acestei profesii in tara noastra. Suntem organizatia care reuneste profesori, specialisti in relatii publice, consultanti, comunicatori guvernamentali, membri de onoare care isi propun, de asemenea, sa impuna si sa mentina standardele la nivelul pe care practica PR o merita.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar


Comentarii

serban simion
acum 15 ani
Ma scuzati dar cum poate o adunare viitoare sa decida pentru prezent/trecut? Suntem in 25 iunie iar comunicatul e din viitor:

"Adunarea Generala a membrilor ARRP desfasurata la 29 iunie a.c. a adus cateva schimbari importante atat in ceea ce priveste perspectiva institutionala a ARRP, cat si, speram, in cea a industriei comunicarii, in general."

Parerea mea :)

Mirabela Manea
acum 15 ani
Am corectat, multumim de observatie.


Branded


Related