Actionarii Matsushita schimba denumirea companiei in "Panasonic Corporation"

Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., producator al produselor Panasonic, a anuntat astazi pe site-ul oficial japonez, ca actionarii au aprobat schimbarea denumirii companiei in "Panasonic Corporation".

Decizia a fost luata in urma intalnirii anuale cu numarul 101 a actionarilor companiei. Schimbarea se va produce oficial de la 1 octombrie 2008 si se va aplica inclusiv companiilor care apartin grupului sub denumirile Matsushita sau National. Matsushita isi va schimba din octombrie inclusiv simbolul la New York Stock Exchange din "MC" in "PC".

Redenumirea brandului a inceput mai repede decat era planuit initial pentru Japonia, iar finalizarea acestui proces se asteapta la finele lunii martie, in 2010. In 1918, compania purta denumirea Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works, iar in 1929 devine Matsushita Electric Manufacturing Works. Din 1935 pana astazi, compania a folosit numele Matsushita Electric Industrial Co., Ltd. Pentru ca numele brandurilor companiei erau National si Panasonic de mult timp, in 2003 s-a decis unificarea sub numele Panasonic si sub sloganul "Panasonic ideas for life".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related