Primul eveniment care abordeaza la 360 de grade antreprenoriatul online

In 17-19 iulie va avea loc la Hotelul Howard Johnson din Bucuresti Next Online Players, primul eveniment care abordeaza la 360 grade domeniul antreprenoriatului online in Romania.

Marius Ghenea, Vlad Stan, Madalin Matica, Dragos Manac, Radu Ionescu, Vladimir Oane, Liviu Taloi, Emi Gal, Lavinius Marcu vor sustine o serie de prezentari si workshop-uri distribuite pe parcursul a trei zile, fiecare zi abordand un domeniu de interes in zona online: comert electronic, publishing, servicii.

"Mediul online simte nevoia unei culturi antreprenoriale si are nevoie de mai multi vizionari care sa ajute la dezvoltarea industriei intr-un ritm corelat cu potentialul existent. PlayTheBalls a decis sa creeze o platforma de dezvoltare a viitorilor antreprenori din zona online sub forma unui eveniment de trei zile care cuprinde workshop-uri, aplicatii practice, networking si o serie de prezentari a unor idei de afaceri in cautare de finantare in fata unor investitori strategici", spune Ciprian Gavriliu, business developer PlayTheBalls.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related