Schimbari la BBDO: Nora Marcovici si Dan Moraru vorbesc despre cum se construieste o echipa de profesionisti

Interviu cu Nora Marcovici, CEO BBDO Group Romania si Dan Moraru, Actionar BBDO Group Romania

Din luna iunie a acestui an, Nora Marcovici a preluat conducerea Grupului BBDO, in calitate de CEO. Alaturi de Dan Moraru, Nora ne explica ce a insemnat venirea ei in BBDO, ce efect au avut schimbarile din ultima vreme in structura Grupului si cum s-au reatribuit sarcinile in business-ul BBDO dupa plecarea lui Cristian Mucichescu, a lui Razvan Varabiescu si a Catalinei Cernica.

IQads: Desi ati avut succese in business pe piata media, nu ati fost extrem de vizibila in presa din domeniu. De ce ati intrat in "silentio stampa"?
Nora Marcovici: Sunt mai mult genul de persoana care tace si face, poate si de aceea nu am urmarit si nu voi urmari niciodata o vizibilitate "construita". Recunosc ca pe parcursul anilor, am urmarit sa comunic mai mult despre business si mai putin despre mine ca persoana. Cred ca tine de firea fiecaruia, insa raman la principiul ca cel mai bine despre o persoana vorbesc faptele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related