Seed Consultants creeaza noua identitate a biroului de avocatura Tempora

Agentia de branding Seed Consultants a finalizat procesul de constructie a brandului Tempora, detinut de Cabinetul de Avocatura "Cornel Tabarta", specializat in avocatura de business.

Intr-o piata caracterizata pe de-o parte de tendinta de fragmentare a caselor de avocatura mari, full service, din care se desprind partenerii seniori pentru a-si crea propriile case de avocatura, pe de alta parte de stabilirea unor aliante strategice intre birourile locale de avocatura si cele internationale, dar mai ales de amenintarea intrarii pe piata a marilor jucatori internationali, avocatul Cornel Tabarta a realizat ca un model de business sanatos porneste dintr-o strategie de brand bine construita. Prin urmare, a decis implementarea conceptelor de branding si reorganizarea biroului sau de avocatura, apeland la serviciile de consultanta de brand ale agentiei Seed Consultants.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune


Comentarii

Ioana Gligor
acum 15 ani
sa faci noua identitate a biroului de avocatura 'tempora"...aaaa, da' cum era vechea identitate ? nu mai corespundea ea noilor limuzine pe care si le-au tras partenerii ? Si, dealtfel, pe cine intereseaza stirea asta ? Vreti sa stiti ca o agentie numita x-tasy face noul design al biroului sefului de post din comuna cocarjatii din deal ? nu e interesant ? nici voi...


Branded


Related