Declaratia de Independenta a GAV

Agentia de publicitate GAV a decis intreruperea colaborarii cu reteaua Scholz & Friends.

"Am luat aceasta decizie in urma cu doua luni si am acceptat cu generozitate rugamintea retelei germanice de a nu face publica aceasta ruptura si motivele ei. Noi am respectat cu fair play aceasta promisiune, nu si fostii parteneri care s-au grabit sa anunte schimbarea unilateral, fara sa ne consulte in prealabil", a declarat Lucian Georgescu, fondatorul si managerul GAV.

GAV a decis sa intrerupa colaborarea cu Scholz & Friends in urma schimbarilor masive la nivelul top managementului retelei si a coordonarii regionale, survenite la inceputul lui 2008. "Cum Scholz & Friends nu detine o participatiune in GAV, iar business-ul nostru este constituit fara nici un aport din partea retelei nu ne-am fi sinchisit prea mult de noul context. Insa schimbarile de management au dus si la o metamorfoza spirituala in care GAV nu se regaseste. Doar nu am plecat dintr-o multinationala de mare anvergura pentru a crea o agentie independenta care apoi sa devina obedienta unor ordine de joasa altitudine!", a mai declarat Lucian Georgescu, veteran al industriei de publicitate romanesti, unul dintre primii creativi romani mentionati in IAA Hall of Fame la Bruxelles.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Ceausescu Ceausescu
acum 15 ani
Lucian Georgescu este un predicator al maselor de inocenti care suntem noi restul care lucram in industrie si de fapt nu stim nimic. Nu stim ca Scholz s-a retras elegant dintr-un parteneriat din care Georgescu doar a profitat de clienti si de beneficiile de retea fara sa performeze. Nu stim ca Georgescu isi persecuta angajatii pe care la primul semn de incompatibilitate cu propriul ego, ii concediaza si ii trashuieste de fata cu toata agentia, ii fraudeaza si-i hartuieste pana cand ii seaca de orice dorinta de revolta impotriva unui mogul mustacios, domnul profesor care-si permite sa-si bata joc nu numai de creativi, accounti ci si de branduri, clienti, orice pica impotriva curentului sau de guru publicitar. Nu stim de fapt ca GAV nu mai este demult un paradis al micilor creativi la adapost de marile agentii insetate de profit, si nici ca este mica republica a lui Georgescu in care e ok sa injuri parteneri, angajati si sa comiti fals in acte. Lucian Georgescu este un icon pentru generatii intregi, un sex simbol, un maestru al seducerii verbale urmate de furie si logoree adjectivala. Iubim sa te-auzim! Suntem convinsi ca Lucian Georgescu va ajunge in curand la nivelul reputatiei creative de care se bucura pe piata locala. Felicitari si mult succes Lucian Georgescu!


Branded


Related