Publicis Romania si HP au facut "O pereche reusita"

Promotia de vara pe care HP Romania o deruleaza in aceasta perioada (13 iunie - 9 septembrie 2005) pentru echipamentele HP Photosmart pleaca de la un concept cu totul nou, creativ suta la suta. Concept cu care agentia de publicitate Publicis Romania starneste curiozitatea cumparatorilor dar si pofta de a ravni cele mai bune imprimante, foto, multifunctionale foto si camere foto digitale din lume. Fiecare cu cadoul ei.
Promotia "O pereche reusita" are la baza un sistem Instant win - fiecare produs care participa la promotie are o pereche pe care cumparatorul o primeste drept premiu. Si care iti ofera o senzatie de de maxima satisfactie si bucurie. Vizibila in presa, radio si web, precum si prin posterele si leaflet-urile prezente in toate magazinele participante si autorizate de HP Romania, promotia isi va anunta castigatorii dupa data de 30 septembrie, data limita si pentru eventualele contestatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related