Peugeot - masina pe care si-o doresc masinile

Continuand reclama de anul trecut - va mai aduceti aminte de personajul care isi "sculpta" masina in forma de Peugeot si in ritm de "Banghra Nights"? - noua reclama Peugeot duce mai departe ideea care uneste practic cele 2 spoturi: ai face orice sa ai/sa fii un Peugeot.

Daca ai fi insa o alta masina, oare ce se intampla? Conform creativilor responsabili pentru clipul de promovare Peugeot, daca esti alta masina nimeni nu te baga in seama. Toata lumea trece pe langa tine nepasatoare, fara sa-ti arunce macar o privire, fie ea si compatimitoare.

Si atunci ripostezi: oglinda ti se indreapta, casetofonul incearca sa atraga disperat atentia in acorduri de "Love meeee...". Cu o ultima fortare, te transformi complet intr-un Peugeot, centura iti tremura de incordare, dar baiatul care trece pe strada se opreste sa se uite la tine....victorie!...si apoi extenuat de efort cazi la loc in vechiul tau eu, prafuit si demodat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related