Millenium Communications si-a sporit dozele de entuziasm

Millenium Communications si-a reorganizat birourile pentru a face loc celor cinci noi colege. Un birou central, inconjurat de o echipa simpatica a fost ocupat de Cristina Vrabie - Senior Account Manager. Ea va lucra la Millenium Communications pentru clientul Gillette, in divizia de evenimente.
Cu o experienta de 2 ani in publicitate si cu planuri care o vor duce spre zona de organizare de evenimente, Cristina a mai lucrat la Leo Burnett, ca Brand Communication Executive, pentru clienti precum Banca Romaneasca si Petrom si la Mercury Promotions, pentru clienti precum Ministerul Mediului, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ministerul Integrarii Europene, Ministerul Justitiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related