Un nou proiect editorial marca Business Standard: Petrom

Business Standard continua seria de proiecte speciale cu un nou dosar editorial dedicat Petrom, care va fi publicat incepand cu ziua de marti, 8 iulie pana vineri, 11 iulie, si va consta intr-o serie de patru materiale in paginile FOCUS ale cotidianului de afaceri.

Scopul proiectului este acela de a prezenta o radiografie a celei mai mari companii din Romania, structurata pe teme de interes, ultimul material incheindu-se cu o analiza SWOT a companiei.

Tema abordata, marti, 8 iulie este "Schimbarea la fata a Petrom - cat, cum si ce s-a schimbat in cea mai mare companie din Romania". Materialul va face o analiza a evolutiei Petrom si va trata subiecte precum: comparatii de profit, cifra de afaceri, capitalizare bursiera, numar angajati. De asemenea, cititorii Business Standard vor putea afla mai multe informatii despre istoria Petrom, chiar de la CEO-ul companiei, Mariana Gheorghe, intr-un interviu acordat in exclusivitate cotidianului de afaceri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related