Mediaedge:cia (MEC) Romania comunica pentru Jupiter Group

In urma unei colaborari initiate la sfirsitul lunii mai, Mediaedge:cia Romania va oferi pentru Jupiter Group consultanta specializata in servicii de planificare si implementare media.

Prezent pe piata locala din anul 2005, Jupiter Group este dezvoltatorul multinational care a lansat, la sfarsitul lunii iunie, Jupiter City, cel mai mare parc de retail din judetul Arges, dezvoltat pe o suprafata de 40.000 mp. si amplasat chiar la intrarea in orasul Pitesti, la intersectia autostrazii Bucuresti - Pitesti cu DN65B. In Europa, Jupiter Group are o experienta de mai bine de 20 de ani in dezvoltarea de centre comerciale, proiecte rezidentiale, cladiri de business, centre logistice si parcuri industriale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related