Ogilvy&Mather construieste imaginea Ciuc Premium

Ogilvy&Mather comunica lansarea unei noi forme perfecte prin cea mai recenta campanie de publicitate dezvoltata pentru marca de bere Ciuc Premium, aflata in portofoliul Heineken Romania.

In urma unei licitatii organizate la inceputul acestui an, Ogilvy&Mather a fost desemnata agentia de publicitate a marcii Ciuc Premium, fiind responsabila cu dezvoltarea comunicarii marcii in linie cu obiectivele si strategia de marketing ale clientului.

"Colaborarea dintre echipele Ogilvy si Heineken Romania pe acest cont de creatie si strategie publicitara a inceput in forta, cu doua proiecte deopotriva complexe si ambitioase, menite sa consolideze imaginea premium a brandului Ciuc. Este vorba, in ordine temporala, de o campanie TV care construieste perceptia de calitate superioara a produsului, urmata de campania de lansare a noii sticle Ciuc Premium, ambalaj care reflecta perfect calitatea premium a marcii Ciuc", declara Alexandra Theodorescu, Client Service Director Ogilvy&Mather.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related