Cele mai mari nume din industria media vor fi prezente la Media and Marketing Show 2008

Cel mai mare eveniment regional destinat industriei media va avea loc in Orientul Mijlociu, la Dubai, in perioada 3-5 noiembrie, in cadrul celei de-a patra editii a Media and Marketing Show 2008, informeaza organizatorii de la The Domus Grup.

Media and Marketing Show reprezinta o oportunitate de networking intre providerii de continut media si specialistii in tehnici inovative de media.

Evenimentul a fost anuntat in cadrul unei conferinte de presa sustinute de Dubai Media City si in prezenta unor personalitati din lumea media din Orientul Mijlociu. Ahmad Al Hamadi, General Manager Awraq Publishing, a subliniat importanta acestui eveniment intr-o regiune cu o miza informationala si economica fabuloasa in lume: "Ca regiune aflata sub atentia intregii lumi pentru boom-ul economic din ultima perioada, este foarte important ca industria media sa functioneze la parametrii cei mai ridicati."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related