Incursiune in trecut, cu Lowe PR la Carol Parc Hotel

Lowe PR a invitat reprezentantii media la un brunch old times, prin care au retrait vremurile in care a luat viata Carol Parc Hotel si au gustat din delicatesele pregatite la Restaurantul Poem. Pentru cateva ore, invitatii au fost transpusi intr-o alta lume si alt timp, pe vremea in care Bucurestiul era considerat "Micul Paris".

"Pentru Lowe PR a fost unul dintre cele mai interesante evenimente organizate si primul cu o incarcatura istorica atat de puternica. Punem foarte mult pret pe istorie si traditie si incercam sa aducem in mintea locuitorilor Bucurestiului valori si franturi din stilul de viata de alta data", Delia Dumitrescu, Senior PR Executive Lowe PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related