La drum cu Mitica si Cornel

Buzz cu Octav Gheorghe (Holistic Creative Director, Gavrila&Asociatii)

IQads: A racit Cornel? De ce ii schimbati vocea in fiecare spot? Nu e acelasi cerb?
Octav Gheorghe: Dupa ultimul set de analize, pus cu gratie la dispozitie de catre ministerul de resort, sanatatea lui Cornel pare demna de invidiat. As da doar doua exemple: pulsul de cosmonaut, cordul de aviator. Dupa cum ar fi trebuit sa stiti deja, vocea sus-numitului imbraca diferite forme, in functie de starea emotionala si de sezon. Acum avem de-aface cu o voce tonica, de vara.

IQads: V-ati gandit ca Bodo si Stefan Banica Jr. seamana la voce sau, tocmai, ati mizat pe faptul ca lumea o sa simta diferenta?
Octav Gheorghe: Cine e Bodo?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

Diana Caracota
acum 15 ani
ce spiritual e dl gheorghe. de la "tractir" il tot urmaresc.. nu se dezice :D
adrian lupu
acum 15 ani
Cred ca singurul formalism academic necesar intr-o mizerie de spot ca asta este umflatul cauciucurilor. Iti trebuie o mana priceputa, pentru ca cei patru bat cinci sute de kile. Nu, nu i-a acuzat nimeni voalat ca ar fi nesimtiti. Sunt doar extrem de grasi.
attila bertoti
acum 15 ani
Inca un spot jalnic pentru Ciucas, nici nu ma asteptam la mai mult. In schimb aparitia lui Baniciu&Co m-a lasat perplex. Si-au batut joc din poate cea mai frumoasa melodie a lor. foarte trist


Branded


Related