Petrom si Leo Burnett au invatat de la Politia Romana ca Viteza distruge vieti

Inspectoratul General al Politiei Romane cu sprijinul Petrom demareaza, pentru al treilea an consecutiv, o noua campanie educationala pentru sporirea responsabilitatii in trafic a tuturor conducatorilor auto. Campania se desfasoara la nivelul intregii tari si are drept obiective responsabilizarea participantilor la trafic in vederea adoptarii unui comportament preventiv, constientizarea opiniei publice asupra dinamicii si consecintelor accidentelor rutiere si diminuarea numarului accidentelor rutiere care au drept cauza viteza excesiva.

"Romania nu sta deloc bine la numarul de accidente rutiere mortale. Anual, peste 2.700 de oameni mor in urma evenimentelor de acest gen si alti peste 7.000 sunt raniti grav - dupa cum reiese din statisticile Politiei Romane. Aceste cifre ar putea scadea daca toti participantii la trafic ar avea mai multa responsabilitate si bun simt - doua atribute in care credem si care, nu intamplator, sunt componente ale noii platforme de comunicare Petrom. In acest context, sprijinul pe care noi l-am oferit de 3 ani de zile initiativei Inspectoratului General al Politiei Romane este absolut firesc", a declarat Liliana Stanculet, Corporate Brand Manager, Petrom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Sectiune


Comentarii

Craciun Daniel
acum 15 ani
Campania pentru familisti pare Ok, dar cea pentru tineri e jenanta, ca majoritatea campaniilor Petrom. Am putea alcatui un top: Zmeura de aur- tipul care schimba cartoanele, Zmeura de argint, tipul care da interviu la pompa, taximetristul, Worst of all times: Masinile au suflet, se indragostesc, mor...

Acum, cu fotomodelele desfigurate - o tampenie! Credeti ca fotomodelele gonesc bolizii pe sosele? credeti ca indivizii care au astfel de bolizi si carora le place viteza, se sinchisesc de cateva fatuci desfigurate? "sa-si faca operatie estetica" Celor cu bani nu le pasa de altii... rezulta: Mesajul=zero, bani aruncati, Petrom-loser

Razvan
acum 15 ani
Cetatzene,....esti idiot! deschide-ti mintea un pic,nu e vorba de "fotomodele care gonesc bolizi" sau de indivizi carora nu le pasa de fotomodelele desfigurate......ci : Viteza. (punct) Ti-se mai pare cool? (semnul intrebarii)

Viteza,cauza unor accidente frecvente ,mutilare sau moarte...cum iti e "norocul"!

Publicul tinta....tinerii teribilisti ,nu fotomodelele care conduc un Lamborghini portocaliu. ;)



Branded


Related