Activision Marketing lanseaza primul web site 3D din Romania

Agentia interactiva Activision Marketing a lansat www.tuborg.ro, primul website 3D din Romania. www.tuborg.ro este primul site din Romania realizat 3D, cu tehnologiile Papervision si Action Script 3.

Ce aduce nou aceasta tehnologie in constructia unui website? Papervision reuseste sa reproduca ideea de perceptie tridimensionala si de miscare in spatiu.

Navigarea este interactiva, complet la dispozitia vizitatorilor, care au libertatea de a naviga si de a descoperi noutatile Tuborg intr-un mod inovativ si distractiv.

SITE LA STICLA ! Intra intr-o sticla de bere !
Acesta este si conceptul site-ului: sa poti sa interactionezi cu o sticla de Tuborg! Poti sa te misti in jurul sticlei, sa tragi de Tuby Cap si sa desfaci sticla... sa intri in interiorul acesteia si sa ai pentru prima data posibilitatea sa vezi cum e intr-o sticla de bere. Marca Tuborg a fost sinonima cu inovatia inca de la intrarea sa pe piata, reusind sa reconfirme aceasta valoare prin lansarea primului site 3D din Romania. Astfel, noul site Tuborg regaseste valorile marcii: libertatea - echivalenta cu provocarea schimbarii, inovatia - indrazneala de a miza pe "nou" si calitatea - evidentiata de la intreg, la cel mai mic detaliu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related