Punct Advertising scrie o noua poveste Sun Silk

Dupa "Broscuta cu fite" si "Jurnalul unui par frumos", Punct Advertising continua sa spuna povestile jucause ale brandului Sun Silk. "Colectionara de emotii" readuce in atentia consumatoarelor spiritul Sun Silk - vesel, plin de culoare, mereu tanar, modern, "fun", feminim. Consumatoarele sunt invitate, prin intermediul spotului TV si a machetelor din presa scrisa, sa descopere surprizele Sun Silk, in perioada 15 iunie-30 septembrie.

"Campania se numeste «colectionara de emotii» si isi doreste a fi una dintre putinele promotii care sa contribuie masiv si la imaginea brand-ului. Delimitandu-se de practica prezentarii si «gonflarii» premiilor (in acest caz -cadourilor din editia speciala Sun Silk), spotul de promotie introduce spectatoarea/ consumatoarea intr-o lume vesela, chic si plina de emotii, in care ceasurile se impun in final ca o varianta tangibila a unei stari de spirit" a declarat Niculae Constantin, Creative Director, Punct Advertising.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related