Citibank Romania deschide o noua sucursala in Sibiu

Citigroup are placerea sa anunte extinderea retelei Citibank Romania S.A. - din 29 iunie 2005 se deschide o noua sucursala corporate in orasul Sibiu., care va acoperi si judetele Alba si Valcea.

Decizia de a deschide o sucursala in Sibiu este una strategica pentru Citibank Romania. Sibiu este unul dintre orasele care au cunoscut o crestere economica semnificativa, cu precadere in ceea ce priveste operatiunile financiare. Sibiul este a doua piata financiara din Romania, dupa Bucuresti, datorita prezentei Bursei Monetar Financiare si de Marfuri - Sibiu si a unui numar mare de alte institutii financiare importante.
"Comunitatea de afaceri sibiana va beneficia de acum de varietatea de servicii pe care noua noastra sucursala le va oferi, incluzand aici gama completa de servicii si produse dezvoltate de Corporate and Investment Bank in Romania, la acelasi nivel de profesionalism ca in orice alta sucursala Citigroup din lume. Totodata, detinerea celui mai modern sistem de Internet Banking ce permite clientilor nostri sa realizeze in timp real tranzactii si operatiiuni financiare din orice colt din lume, face ca oferta noastra sa fie unica pe piata." a declarat Witold Zielinski, Presedinte Citibank Romania S.A.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related