Odyssey prezinta romanilor brandul Aperitivo Peroni

Peroni Nastro Azzurro, berea premium autentic italiana a SABMiller si URSUS Breweries, aduce in Romania cel mai nou trend de la Milano - Aperitivo Peroni.

Aperitivo este o traditie autentic italiana originara din nordul Italiei cu radacini in anii 1700 care combina mici gustari cu bauturi alcoolice usoare in serile din cursul saptamanii, inaintea cinei. In traditia italiana, la Aperitivo se obisnuia ca bauturile sa fie servite alaturi de farfurioare cu masline sau nuci. In
anii '60, traditia "Aperitivo" a renascut la Milano, considerata capitala modei si stilului, transformandu-se intr-un obicei mult mai elaborat. Astazi multe baruri din Italia concureaza pentru a gazdui cel mai bun moment Aperitivo, pentru a atrage multimea din Milano dupa orele de serviciu, servind bruschete, paste sau alte bunatati savuros combinate dupa imaginatia si talentul renumitilor bucatari italieni. Intervalul in care se serveste Aperitivo este intre orele 5 si 7 in serile din timpul saptamanii, dar si in week-end. Aperitivo este un moment de relaxare la sfarsitul unei zile pline, un prilej de socializare alaturi de prieteni sau colegi dupa serviciu, inainte de cina sau de iesirea in club.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related