Aroma de cafea premium la Propaganda

In urma pitchului organizat de Tchibo, lider mondial in producerea cafelei, in luna iunie, pentru actiuni de BTL ale marcii Tchibo, Propaganda a fost desemnata castigatoare.

Agentia va asigura pentru portofoliul marcii Tchibo servicii de strategie, creatie, account handling, productie si DTP pentru proiectele dezvoltate pe piata locala.

"Brieful nu a fost usor, dar asta ne si place: sa raspundem provocarilor" a declarat Madalina Oanta, Client Service Director Propaganda in urma castigarii pitchului. "Un brief complex care ne-a impins sa gasim solutii care sa raspunda cat mai bine contextului de piata in care este prezenta marca Tchibo, situatiei actuale a marcii si planurilor de viitor", a adaugat Madalina.
"La fel de imbucuratoare ca vestea castigarii pitch-ului, a fost si cea ca pe parcursul anului 2008, ne vom ocupa si de proiectele unui al doilea brand din portofoliul Tchibo - anume, Davidoff", a mai spus Madalina.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related