Campania Ciucas Montanfest i-a reunit pe cei mai indragiti folkisti romani

Ciucas ii are alaturi pe cei mai cunoscuti folkisti romani, Mircea Vintila, Nicu Alifantis si Mircea Baniciu in campania de promovare a festivalului Montanfest, care va reuni la Poiana Brasov iubitorii de muzica folk si de bere cu traditie de la 1892.

Campania de promovare care a debutat pe data de 19 iulie este sustinuta de un spot TV ce va rula pe cele mai importante canale nationale de televiziune pana pe 31 august.

Spotul TV ii prezinta pe trei dintre cei mai cunoscuti artisti ai folkului romanesc impreuna cu personajele reprezentative pentru marca Ciucas, Cerbul Cornel si Mitica pe drumuri de munte. Imaginile reafirma valorile marcii: spiritul autentic al muntelui, atmosfera relaxanta si distractia alaturi de cei mai buni prieteni. Cei trei artisti dau startul la Montanfest, adresand telespectatorilor o invitatie la festivalul care va avea loc pe 30 si 31 August in Poiana Brasov.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related