BOOM aduce GINX TV in premiera europeana

Incepand cu luna august, platforma de televiziune digitala Boom aduce, in premiera europeana, Ginx TV - primul canal international axat pe cultura jocurilor video. Ginx TV emite 24 de ore pe zi si va difuza programe proprii originale, destinate atat jucatorilor ocazionali, cat si impatimitilor de jocuri video.

"Noi nu suntem mai buni decat altii, noi suntem doar diferiti", declara Ionut Anton - director executiv Ginx Emerging Markets. Ginx TV se adreseaza publicului urban, preponderent masculin, cu varste cuprinse in intervalul 18 - 34 de ani.

"La nivel mondial, industria jocurilor video a depasit la sfarsitul anului 2007 industria muzicala, datorita spiritului sau inovativ si adaptabilitatii. Aceasta evolutie confirma o schimbare de preferinte si in gusturile a mare parte dintre consumatorii de televiziune, iar noi ne dorim sa fim primii care tin seama de acest lucru", declara Irina Cluve, Director de Marketing Boom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related