Grafica si Tipar confirma statutul de partener traditional al Festivalului de Film Independent Anonimul

Anul acesta, Festivalul de Film Independent Anonimul se afla la a V-a editie si se va desfasura in perioada 11 - 17 august, la Sfantu Gheorghe, in decorul unic al Deltei Dunarii.

Valoarea totala a premiilor puse in joc este de 23.000 USD. Festivalul se desfasoara sub forma unei competitii cu doua sectiuni: lungmetraj si scurtmetraj fictiune si animatie. Ca si anul trecut, trofeul cel mare al festivalului, in valoare de 10.000 de USD se acorda celui mai bun lung metraj.

Casa de creatie si productie tipografica, Grafica si Tipar si-a facut o traditie in a sponsoriza evenimente unice ce rasplatesc creatori ai industriei cinematografice romanesti, asa cum a fost si Festivalul International al Producatorilor Independenti de Film - IPIFF, desfasurat la Mamaia anul acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related