Barul Heineken pe roti ajunge la Bucuresti

Heineken isi surprinde din nou consumatorii, aducand pentru prima oara in Romania Barul de Gheata pe roti, o adevarata inovatie Heineken. Barul de Gheata pe roti a ajuns in Romania dupa un mediatizat tur al Europei! A colindat tara, de la Constanta la Cluj si Timisoara, iar pe 21 august isi va deschide portile bucurestenilor. Barul va fi deschis intre 21 si 24 august, in parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), de la ora 15:00 la ora 22.00. Accesul este permis persoanelor de peste 18 ani.

Barul de Gheta pe roti este marea surpriza a campaniei "Heineken Served Extra Cold" de anul acesta - un camion minune care ofera o experienta memorabila a berii Heineken: trairile sunt la intensitate maxima, intr-un decor surprinzator. Daca afara temperatura ar putea atinge 40°C, barul pe roti Heineken ne aduce o experienta unica: experienta Extra Cold, la o temperatura de -8°C.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related