DRAFTFCB - crestere a cifrei de afaceri de 100% in primele 6 luni ale anului 2008

Primele 6 luni ale acestui an au adus agentiei DRAFTFCB o crestere a cifrei de afaceri cu 100% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cifra totala fiind de aproximativ 25,000,000 RON.

"La inceputul acestui an ne-am propus sa acoperim o serie de categorii care ne lipseau in portofoliu. Activitatea intensa de new business si rata mare de succes a participarilor la pitch-uri se reflecta in castigarea unor conturi ca: JTI (Camel), Vodafone, GSK (Eurovita), SCA Hygene Products (ZEWA) si AVE Impex. Am reusit astfel ca in 6 luni sa adaugam listei de clienti existenti conturi noi din domeniile: telecomunicatii, industria farmaceutica, produse de tutun, produse alimentare", a declarat Andrada Seitan, New Business Director DRAFTFCB.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related