Brands&Bears a gandit cel mai colorat moment al verii

Brands&Bears si Redd`s au pregatit cea mai colorata promotie de pe litoral. Vara asta, Redd`s s-a decis sa fie alaturi de consumatori sai si pe litoral. Sub sloganul "ENJOY COLOREDD`S WEEKENDS", in perioada 24.07 - 30.08. 2008, cea mai vesela bere isi va lasa amprenta pe litoral printr-o promotie plina de culoare si fun.

Redd`s este o bere mai usor acidulata, deloc amara si cu un gust revigorant si subtil de lamaie. REDD`S Fresh este o experienta plina de culoare, o bere cu stil, creata pe gustul celor care stiu sa se bucure de viata alaturi de prieteni.

Sub imperiul arzator al verii, Redd`s a decis sa te premieze si sa-ti starneasca pofta de distractie cu cele mai tari premii. Promotia se adreseaza tuturor consumatorilor Redd`s, dornici de petrecere pe malul marii. Redd`s este o placere racoritoare, care te premiaza cu cele mai colorate si cool premii. Tricouri cu mesaje haioase, margele colorate, aparate foto si multe alte premii fac parte din arsenalul de surprize pregatite de Redd`s pentru a-ti incanta vacanta.
Promotia gandita de Brands&Bears, ilustreaza perfect spiritul jucaus al marcii si invita la distractia lansata de aceasta intr-o maniera moderna-pentru ca alaturi de Redd`s nu te plictisesti niciodata!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related