Campanii sociale cu gust neconventional

Un articol despre problemele sociale care exista worldwide in 2008 si despre solutiile neconventionale destepte care au fost gasite pentru a le rezolva.

Violenta domestica
In Filipine, numarul femeilor abuzate de catre soti este ingrijorator de mare. Organizatia "Gabriela" a pus la cale o modalitate de a le incuraja pe acestea sa raporteze abuzul la un numar de telefon prin plasarea unor afise graitoare pe stalpii de telefon din orase. De ce tocmai pe acest suport? Pentru ca in aceasta tara, pe stalpii de telefon se plaseaza de obicei anunturi importante ale instalatorilor, mecanicilor, electricienilor, astfel incat femeilor li s-a dat impresia ca situatia din caminul lor conjugal este la fel de normala, de obisnuita ca schimbatul unei teve, spre exemplu, si trebuie rezolvata la fel de urgent. Aceasta atitudine deschisa fata de problemele violente domestice le-a facut pe tot mai multe femei sa sune la numarul alocat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related