Festivalul ADfel 2008 a ales productia si serviciile neconventionale oferite de Grafica si Tipar

Festivalul de Publicitate neconventionala, ADfel, organizat de IQads si 24 Fun se va desfasura anul acesta intre 25 - 31 august la terasa La Motoare, pe acoperisul Teatrului National.

Aflat la cea de a treia editie, festivalul asteapta, in fiecare zi, peste 2500 de visitatori, printre care oameni de publicitate, marketing si comunicare. Scopul declarat al organizatorilor este sa promoveze gandirea alternativa in publicitate si metodele neconventionale prin care brandurile isi comunica mesajele catre consumatori.
Ca si in anii precedenti, branduri consacrate isi vor arata indrazneala, apeland la forme de publicitate neconventionale pentru a se diferentia intr-o piata aglomerata de medii de comunicare uzuale.

Grafica si Tipar este din nou "ADfel"
"Cand se vorbeste despre publicitate, clientii se gandesc in principal la creatie. Grafica si Tipar este si anul acesta un partener al Festivalului ADfel pentru a reaminti clientilor si oamenilor din publicitate si marketing ca valoarea adaugata a unei creatii este pusa in lumina si desavarsita de o productie de calitate si, de ce nu, la fel de inovativa. Orientarea catre client si inovatia constituie dealtfel, motoarele dezvoltarii Casei de creatie si productie tipografica - Grafica si Tipar." a declarat Dragos Balan, Director General.

Codin Oraseanu, Project Manager Adfel: "Grafica si Tipar este pentru al doilea an consecutiv partener Adfel si am ales Grafica si Tipar pentru ca este singura tipografie care ne-a ajutat ca materialele tiparite ale festivalului sa fie inovative si neconventionale."

Despre Grafica si Tipar
Casa de creatie si productie tipografica Grafica si Tipar este infiintata in 2002, are 24 de angajati si acum detine in portofoliul sau aproximativ 150 de clienti activi. Cifra de afaceri a companiei in 2007 a atins valoarea de 1,554,561 euro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related