BrandTailors aduce in echipa sa un consultant de comunicare

Incepand cu luna august, Laura Grigore este noul Corporate Communication Consultant la BrandTailors. Prin crearea acestei pozitii, compania de consultanta de brand face un pas important in diversificarea portofoliului prin oferirea de servicii de consultanta de comunicare pentru actualii si potentialii clienti.

Dupa o perioada de un an si jumatate petrecuta in echipa agentiei de PR, V+O Communication, Laura Grigore se alatura echipei de consultanti BrandTailors. La V+O Communication, Laura a dezvoltat si implementat campanii si proiecte de communicare pentru conturi precum Germanos, Piraeus Bank, Cosmote, IKEA, GarantiBank, Coca-Cola oferind consultanta atat la nivel corporate communication, cat si brand communication. Laura are o experienta de aproape sapte ani in presa locala si centrala, activand de-a lungul timpului la publicatii precum Cuget Liber Constanta, revista Banii Nostri si revista BIZ.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

ROxana ANghel
acum 15 ani
Laura este o fata extraordinara, un om de comunicare adevarat si integru si un foarte bun manager. Felicitari Laura, mult succes in noua echipa!


Branded


Related