Agentia de in-store marketing Net Marketing devine Wave

Incepand cu aceasta toamna, agentia de BTL cunoscuta in piata drept Net Marketing Division va avea o noua imagine si un nou nume: Wave. Rezultat al unei actiuni de rebranding realizate in colaborare cu Re:ply, Wave urmareste consolidarea imaginii unei agentii locale puternice si profesioniste. Wave este una dintre primele agentii de BTL full-service din Romania, infiintata in anul 2000, si este specializata in actiuni in-store (sampling si merchandising), precum si in programe in-school.

"Compania noastra a ajuns la un nivel de maturitate si apreciere ridicat in piata, drept pentru care ne-am propus ca prin acest rebranding sa intram intr-o noua etapa: aceea a consolidarii si stabilizarii rolului nostru in piata. Suntem, pe de o parte, consultant al consumatorilor in deciziile lor de cumparare prin mijlocirea legaturii cu brand-urile, si, pe de alta parte, partener al clientilor nostri prin oferirea resurselor uneia dintre cele mai respectate si experimentate agentii de BTL din Romania", declara Mihaela Duca, Director General al agentiei Wave.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related