Cosmin Nichifor se alatura echipei Thinkdigital Romania pe pozitia de Sales Manager

Incepand cu 1 septembrie, Cosmin Nichifor se alatura echipei Thinkdigital Romania pe pozitia de Sales Manager. Cosmin vine din Grupul Realitatea Catavencu, unde a detinut functia de Account Director Print&Online coordonand Departamentul Quality Business & Online. Anterior acestui job a lucrat pentru alte holding-uri media din Romania dintre care mentionam: Media Pro (Ziarul Financiar), Ringier si Playboy Romania ca Sales Account Manager pentru Departamentul Print.

Despre Thinkdigital
Thinkdigital este o companie specializata in advertising online cu birouri in Bucuresti si Atena. Compania a dezvoltat o retea de website-uri premium internationale si locale. Thinkdigital este reprezentantul exclusiv de vanzari pentru Microsoft Advertising (Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces), MySpace, Facebook si reteaua ORIDIAN care incorporeaza un numar de 289 de site-uri internationale precum Weather.com, Economist.com, Ebay.com, Imdb.com, Photobucket.com. Prin intermediul acestor parteneriate, Thinkdigital poate desfasura campanii de publicitate targetate in mod specific pe utilizatorii romani. Reteaua Thinkdigital ajunge in prezent la un numar de 3.5 milioane de utilizatori romani dintr-un total estimat la 6,5-7 milioane utilizatori de internet la nivelul Romaniei. Thinkdigital este deasemenea reprezentantul exclusiv autorizat de vanzari pentru Eyeblaster, liderul global in domeniul furnizarii de servicii tehnologice pentru management-ul campaniilor online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related