Marea Finala a Olimpiadei Oamenilor Obisnuiti a avut loc sambata la Bucuresti

Marea Finala a Olimpiadei Oamenilor Obisnuiti, competitia organizata de Prigat, intra in istorie - doua campioane olimpice, Alina Dumitru si Constantina Dita-Tomescu i-au incurajat pe tot parcursul competitiei pe finalistii veniti din toata tara. Cel mai tare eveniment dedicat oamenilor obisnuiti s-a incheiat la Bucuresti cu Marea Finala unde premiile au fost de peste 90.000 RON. Distractia, premiile si multe alte surprize se vor relua anul viitor la o noua editie a Olimpiadei Oamenilor Obisnuiti.

Castigatorii de la Bucuresti au plecat acasa mai fericiti ca niciodata - au primit medaliile si premiile de la doua din cele mai cunoscute romance din toata lumea - judoka Alina Dumitru si atleta Constantina Dita-Tomescu. Campioanele olimpice au facut echipa cu prezentatorul evenimentului, Dj-ul Pro FM George Vintila si au analizat, pas cu pas, probele Marii Finale de la Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related