Revistele "glossy" sfideaza regulile pietei

Revistele "glossy" adresate publicului feminin se dovedesc unul dintre cele mai dinamice segmente ale pietei media din Romania. Desi periodic apar pe tarabe noi titluri, cele vechi nu dau semne de panica. Ba chiar se pregatesc de o crestere continua. Daca nu in termeni de audienta, cel putin ca afaceri aducatoare de bani.

Cand tara se afla in prag de aderare la UE si trebuie sa se adapteze la ritmul iute de viata al Apusului, romancele tin pasul si devin mai indraznete, mai active, mai dornice de succes. Ele se transforma astfel in publicul ideal al asa-numitelor reviste "glossy", al caror numar creste pe zi ce trece.
Doua publicatii noi, "Tango" si "Lucire", incearca sa le rapeasca pe romance din seraiul altor mensuale aratoase, cu hartie si coperte lucioase, mereu pregatite sa le ofere modele si sa le invete cum sa se descurce intr-o lume in continua schimbare, cum sa-i domoleasca sau sa-i atate pe barbati, ce sa-si mai cumpere sau unde sa-si faca manichiura.
Automat, se pune intrebarea: exista loc pentru astfel de titluri proaspete, in fata unei concurente consacrate, care numara in jur de 20 asemenea titluri? Cifrele de tiraj si de publicitate sustin ca da.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related