Ana Preda este noul PR Manager la Ogilvy Public Relations

Cu o experienta de 13 ani in relatii publice, mass media si productie cinematografica, Ana Preda s-a alaturat echipei Ogilvy Public Relations ca manager al reputatiei si consultant de comunicare pentru clientii aflati in portofoliul agentiei.

Dupa 8 ani in care a fost producator TV si a realizat jurnale de stiri si emisiuni de televiziune - Stirile PROTV cu Lucian Mandruta, matinalul "Buna dimineata PROTV e-al tau", BizBazar cu Moise Guran la Antena 1 si jurnalul de noapte la National TV, Ana s-a indreptat catre productie cinematografica in cadrul Media Pro Pictures unde s-a implicat in proiecte precum musicalul "Vacuums", "Furia", lungmetraj de debut semnat Radu Muntean, si "Scariest Places on Earth" - reality show realizat pentru FoxTV.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related