iLeo mixeaza bloggerii pentru Doncafe Mixes

iLeo Buzz semneaza campania de lansare a marcii Doncafe Mixes pe online, campanie care face parte dintr-un efort de comunicare comun, ce a implicat mai multe entitati ale grupului Leo Burnett.

Mesajul campaniei "Este greu sa gasesti un mix bun" a fost translatat in mediul interactiv, in primul rand, prin realizarea website-ului www.mixes.ro. Site-ul isi propune sa creeze o experienta interactiva a mixurilor de tot felul. Principala propunere este un instrument pe care vizitatorii il pot utiliza pentru a realiza diverse combinatii, rezultatul acestora fiind un filmulet nonconformist. Noutatea consta in varietatea combinatiilor si rezultatelor, dar si in faptul ca este primul site ce "genereaza" continut video printr-un mecanism inedit, ce permite un numar impresionant de combinatii, mixuri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related