Dulceata de Piersici

ArgueAds: Ana Militaru vs. Florin Dumitrescu

Ana: Ce i se putea intampla mai rau lui Florin Piersic Senior decat sa apara intr-un spot pentru Astra-Uniqa in care sa fie nevoit sa se joace execrabil pe el insusi? Sa apara intr-un spot muscand cu pasiune din capul de tort al unui fotomodel. Iti vine sa crezi ca cineva chiar a aprobat asa ceva?

Florin: Chestie de gust! Unora s-ar putea sa le displaca mai mult testimonialul pentru Nufarul, programat in continuare pe OTV, in care Florin Piersic apare in costumul ponosit de Margelatu si isi pufaie praful de pe umar. Sau afisele pentru un targ itinerant de marochinarie, care strabate tara de asta primavara... S-ar putea ca estetii sa regrete vremurile in care Piersic masura cu degetele spuma de bere Hopfen Konig; sau deschidea moda hagialicurilor turistice (Si tu cu noi in Tara Sfinta!)...

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune


Comentarii

Elena Vaju
acum 15 ani
Care este legatura dintre Astra-Uniqa si femeia-tort de piersici? Ce mesaj au vrut sa lanseze prin acest spot? Oare ca, daca vrei sa ajungi la Astra-Uniqa sa lingi tort de piersici sau dl.Florin a dorit sa mai stranga o femeie tanara in brate?
Cristina Dediu
acum 15 ani
Domnul Piersic pare un om foarte cu capul pe umeri, asta se observa citind interviul. Remarcile domniei sale sunt de bun simt. Insa atunci e cu atat mai greu de inteles de ce a prestat in acel spot oribil!!
ADRIAN BELA
acum 15 ani
Este adevarat ca ultimul spot pentru Lemarco facut cu Piersic senior este destul de deplasat, stau si eu si ma gandesc cum de a semnat contractul. Cum naiba a semnat pana la urma Piersic jr. pe care il consider un tip "deschis" la minte....

Un raspuns la comentariul Elenei

- prima : Daca nu sti cum sta "treaba" de ce naiba mai scri ... Spotul pt Astra-Uniqa nu are nici o treaba cu spotul Lemarco. Apropo, daca iti ti buletinul in mana poti sa imi zici cum te cheama ?

Roxana daniela Aldea
acum 15 ani
Eu personal pun acest spot in randul celor de genul "kreskova" cu Garcea, nu ca as face neaparat o comparatie intre cei doi protagonisti, dar asa mi se pare mie ca e din aceeasi oala, si din pacate chiar stiu cateva persoane care agreeaza astfel de reclame. In fond, nu cred ca gospodinele atunci cand sunt la supermarket se gandesc la Piersic sau la Chisu atunci cand aleg zaharul, cred ca se gandesc la Tariceanu si la salriile sau pensiile din portofel si aleg zaharul mai ieftin pentru ca pana la urma zaharul e dulce orice nume ar purta, Lemarco, Cristal, Coronita sau Margaritar
gghe Publicitarus
acum 15 ani
esti o habarnista supraponderala care nu are criterii. Jurnalismul tau este trivial. Reclama asta este foarte buna si nici macar nu stii sa apreciezi armonia ei. Celelalte din serie ar putea sa nu fie atat de bune.

Transezi un produs creativ cum transezi halcile de carne pe care le cumperi de la real.

Ana Militaru
acum 15 ani
reclamele tot sinistre raman. Si daca nu ai argumente sa sustii contrariul, nu ai schimbat cu nimic ce scrie in articol. Asa ca vezi ca am si nasul stramb, nu uita de asta, iar parul e ca sarma asa, nu stiu ce sa ma fac cu el, arat ca o cotoroanta de fapt, dar asta nu schimba cu nimic esenta operelor de arta discutate mai sus.
Florin Gheorghe
acum 15 ani
Teribil. Asta numesti tu produs creativ!? Asta e o mare frectie. Si nu doar ca nu reuseste sa ne indulceasca cu armonia sa, dar creeaza un sentiment puternic de repulsie fata de produs. Si atitudinea protagonistului e fix acea a unui mos care ciupeste fetele pe strada. Si stiti ce mult adora femeile un astfel de comportament. Daca stam bine sa ne gandim, care este targetul acestei campanii, cine se ocupa de cumparaturi in casa!? Si in cea de-a doua situatie, spotul rupt dintr-un film horror, si el e pe target. Fetele se dau in vant dupa astfel de spoturi. Daca o sa fie difuzata reclama pe Acasa TV sigur o sa schimbe postul, crezand ca au nimerit din greseala pe Horror TV.

Numai bine!

gghe Publicitarus
acum 15 ani
raman sinistre tie ca nu ai pic de cultura cinematografica. este o reclama atipica, simpatica, amuzanta, unde lacomia celebra protagonistului vine la fix, fara sa fie vulgara. este ceva ce nu ma astept sa apreciezi tu ca romanca sadea. si vorbind apoi de veleitatile tale jurnalistice, repet, sunt puternic indoielnice. tu esti moderator? sau iti permiti sa fii critica?"in care sa fie nevoit sa se joace execrabil pe el insusi?" execrabila esti tu tanti! din seria de spoturi de pe produsul asta, cel cu florin piersic sr este chiar bun, repet, iar stilul in care iti castigi tu cei 400 de euro este indoielnic. respect
Ana Militaru
acum 15 ani
- "este chiar bun, repet" - bun argument

- cultura mea cinematografica nu conteaza, ci a gospodinelor care cumpara zaharul asta. Ele sunt pline de cultura, pun pariu.

Eduard Gherasim
acum 15 ani
ahahahaha... e prea tare reclma... deci la faza cu tortul de la final eram pe jos de ras.... da poate ca e lipsita de bun simt iar gluma e grosolana, dar parca se potriveste cu Florin piersic, a fost margelatul, a avut un spirit mai indraznet, mai rebel mereu, gluma e buna... Oricum, a castigat notorietate cu reclama asta shock...

Problema e alta... desi reclama e geniala, tinta ei total gresita... reclama asta cred ca face orice barbat sa hohoteasca de ras... dar poate sa para grosolana pentru multe femei... Oamenilor, femeile cumpara zahar in casa, nu barbatii... asta e motivul pentru care femeile prefera zaharul lui Chisu si reclama aia lipsita de gust...

Ai dreptate... ambalajul e de vina... pai in mare parte oamenii se decid in fata raftului ce sa ia... deobicei se cumpara produsele cunoscute... dar poti sa spui ca tu cumperi Cola pentru ca iti place reclama? sau pentru ca ai auzit de marca sau ca iti place gustul?... ei uite ca partea cu auzitul s-a rezolvat acum pentru Lemarco.



Branded


Related