BIGGER Group: intre "sugar" si "the dark side of sugar"

BIGGER Group si Lemarco lanseaza noua serie de executii TV pentru brandul Lemarco, zahar alb si zahar brun. Campania continua aceeasi linie strategica, prezentand cele doua produse in ipostazele bine-cunoscute: Lemarco alb este un "zahar dulce de tot", in timp ce Lemarco brun reprezinta "the dark side of sugar".

"Clientul a venit cu ideea de a folosi familia Piersic pentru a comunica familia Lemarco…si dulce…si putin dark. Din prima clipa am hotarat ca nu vom face doua spoturi tipice, gen : VEDETA + PRODUS = LOVE. Sa incepem cu Albu'. Piersic Sr. ne-a zis ca-i plac prajiturile (pasiunea pentru femei am dedus-o singuri)… Ne-a venit ideea ca le-am putea mixa. Am ras. I-am spus-o clientului. A ras. I-am povestit-o lui Piersic Sr. A ras… si gata… e pe TV. Nu trebuie sa fie complicat… de ce, cum, ce, de unde… pur si simplu e un spot home-made in care Florin a fost liber sa improvizeze pe linia creativa oferita de noi... Ne-am distrat, ne-am simtit bine, a fost si el natural si degajat imbracat in haine "mai de casa", mai fara fular sau costumu' lui Margelatu… si cam asta a fost. Tot ce va mai putem spune e ca am dezvoltat un respect extraordinar pentru OMUL Florin Piersic Sr. Apoi a urmat brunu' cu Piersic Jr, care ne-a ajutat mai mult decat mult. La brun, daca anu trecut am facut un dark mai sexual (care ne-a bagat in tot felu de belele cu CNA-ul, aviz amatorilor), acum am vrut sa il facem dark-dark prin executie, si prin feelingu' pe care ti-l induce, mai degraba decat prin logica si sens… oricum spotul are un aer suprarealist si am muncit destul de mult ca sa-l aducem in forma sa finala. Exista si o explicatie, cu cainii, cu floarea neagra, cu personajul Piersic Jr. care are mai multe dimensiuni, dar e prea lunga ca sa o mai scriem…Enjoy!...daca vreti, daca empatizati cu targetu'…" au declarat Catalin Burcea - Senior Art Director si Andrei Gurau - Senior Copywriter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related