Au fost desemnati castigatorii Euro Effies

Agentii din Danemarca si Franta au primit cela mai inalte distinctii in cadrul Euro Effies Awards, in pofida numeroaselor premii de argint si bronz castigate de agentii din Germania si Marea Britanie. Grey EMEA a continuat sa straluceaasca ca Agency Network pentru al patrulea an consecutiv, conform unui comunicat de presa al Euro Effie EACA.

Gold Award a fost acordat campaniei "As it should be", realizate de Grey Copenhagen pentru Coca-Cola Zero si campaniei "Urbanproof", construita de TBWA/G1 pentru Nissan Qashqai.

Castigatori ai Silver Euro Effies au fost desemnati: Heye Group pentru proiectul local "Hüttengaudi", derulat in numele McDonald's; Grey London alaturi de ZenithOptimedia cu campania "Disappear: the sustainability initiative" pentru Lenor, din contul Procter&Gamble; Publicis London/Six&Co si Starcom MediaVest pentru Vicks cu campania "People, not Symptoms" si echipa BBDO team smart cu executiile pentru smart fortwo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related