Revelatia numita «Cannes»

Daca esti publicitar sau jurnalist roman si iti imaginezi Cannes-ul drept un Ad'Or frantuzesc, esti la fel de aproape de realitate pe cat era Micul Print care, vazand o palarie desenata, si-a imaginat ca reprezinta un sarpe care tocmai a inghitit un elefant.
Totul este coplesitor in acest festival, incepand de la superba locatie si cu organizarea si securitatea ireprosabila si continuand cu seminariile tinute de directori de cretie care au facut istorie in publicitatea mondiala sau manageri de corporatii cu cifre de afaceri de zeci de miliarde de dolari care traseaza noi tendinte in marketing. Sunt adevarati idoli ai advertising-ului sau marketing-ului cu care am putut vorbi cat se poate de firesc, am luat interviuri, am schimbat carti de vizita sau am baut o cafea la barul din Palais du Festival. Nu exista cuvinte care sa descrie cu adevarat o astfel de experienta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related