Pastel Age a transmis ganduri roz

Agentia de event management Pastel Age a organizat evenimentul "Afla ca esti bine", parte a campaniei "1 din 8 femei", initiata de Avon Cosmetics Romania. Evenimentul a avut loc sambata, 13 septembrie in Piata Charles de Gaulle. A integrat cunoscutul Mars Roz si, alaturi de acesta, a inclus si zone de sport si informare. Astfel, pe tot parcusul zilei, participantii au putut primi informatii utile despre prevenirea si depistarea cancerului la san, dar au avut ocazia sa participe la jocuri si activitati sportive.

Activitatile au inceput la ora 10:00 si au culminat cu Marsul Roz, la ora 17:30. Cei prezenti au luat parte la jocuri de stafeta, twister, baschet, au aflat secretele cufarului in jocul cu indicii si au exersat pasi de dans in compania unor dansatori profesionisti. De asemenea, au avut ocazia sa scrie mesaje pentru cei dragi si sa le puna in doua palme uriase, simbol al sperantei si al solidaritatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related