BrandTailors, singura companie de branding romaneasca tripla premiata la ReBrand 100 Global Awards

BrandTailors a fost desemnata una dintre cele mai bune companii de branding din lume in cadrul celei de-a patra editii a concursului anual ReBrand 100 Global Awards. ReBrand 100 ® recunoaste cele mai eficiente transformari de brand: repozitionarea, revitalizarea si noul design de brand aducand un plus de valoare indeplinirii obiectivelor strategice. Cele trei proiecte cu care compania romaneasca de consultanta de brand a participat au fost Eurovita, Bankia si Vertaria.

"Pentru noi a fost o mare oportunitate de a vedea atatea abordari de branding din diferite industrii din intreaga lume", a spus Errol Saldanha, Branding Consultant al Saldanha Inc si membru al juriului la editia din acest an. Membrii juriului pentru a selecta castigatorii au fost nevoiti sa revizuiasca toate campaniile inscrise cu a scopul de a observa toate schimbarile "cosmetice". S-au bucurat de o considerare deosebita acele proiecte care au avut o executie strategica orientata pe rezultate, dar si consistenta urmarind toate aspectele implicate in organizarea si transmiterea mesajului de brand.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related