IQads si The Money Channel lanseaza AdCouture

Postul de televiziune de business The Money Channel lanseaza astazi, 22 septembrie 2008, AdCouture, prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului.

Sustinuta de IQads si prezentata de Serban Ciusca, emisiunea se va difuza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si va fi reluata sambata si duminica, la ora 11:00 si 21:00.

AdCouture isi propune sa devina locul de intalnire al industriei de media&advertising, dar joaca si rolul de a informa comunitatea de business cu privire la toate aspectele legate de promovare. Emisiunea se adreseaza specialistilor din agentiile de publicitate, agentii de media si relatii publice, departamente de marketing, managerilor din companiile mici si mijlocii, preocupati de comunicarea propriilor marci, viitorilor specialisti, studenti de la facultatile de profil, interesati sa lucreze in industria de media&advertising.

Structura sa cuprinde trei rubrici: "Adnews", "Hot Spot" si "Insider". "AdNews" prezinta cele mai noi si mai importante stiri din industria de publicitate si media locala, dar si internationala. "Hot Spot" este o analiza de tip dezbatere, cu invitati, care va aduce in prim plan cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii. "Insider" este o rubrica de tip interviu, care isi propune sa vorbeasca despre business cu oameni marcanti ai industriei de advertising, de la manageri de agentii, directori de creatie, persoane care au castigat premii, freelanceri foarte cunoscuti pana la invitati din strainatate.

" Imi va placea la butoanele acestei emisiuni saptamanale si ma bucur sa am alaturi o echipa extraordinara: The Money Channel si IQads. Anul acesta IAA (International Advertising Assoiciation) a introdus un nou eveniment anual "Premiile de excelenta in publicitate". Am fost incantat sa fiu organizatorul acestui eveniment: "Sa-i fac un costum croitorului"...Pana acum piata publicitatii a cautat valoarea, prin manifestari ca Ad Print, Ad'or sau Effie. Acum putem vorbi iata de Excelenta. Pe o astfel de piata, AdCouture e onorata sa intre! ", declara Serban Ciusca.

Prima editie a emisiunii AdCouture, care se va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 23:00, vine cu invitati de top din industria de publicitate: Stefan Iordache, copropietar al grupului de firme Leo Burnett&Taget si Teddy Dumitrescu, copropietar al grupului de firme Focus Publicis. Invitat al rubricii "Hot Spot", Stefan Iordache va vorbi despre rebrandingul cafelei Elite, iar in cadrul rubricii "Insider" veti putea urmari un interviu in exclusivitate cu Teddy Dumitrescu. Acesta va vorbi despre intrarea contului Orange in portofloliul Publicis si cea mai noua campanie semnata de companie pentru operatorul de telefonie mobila.

The Money Channel este prima televiziune de business din Romania. Postul ofera informatii din toate domeniile economice, alaturi de o analiza in tip real a mediului de afaceri romanesc si international.

The Money Channel este parte a diviziei de business a grupului Realitatea - Catavencu, alaturi de publicatiile Business Standard si Money Express.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Marcel Simion
acum 15 ani
Suntem o mica agentie de publicitate interactiva 100% romaneasca in Spania - Madrid. Va felicitam pentru initiativa si va urmarim cu mare interes de pe taramurile iberice. Aici suntem la curent cu tot ce se intampla pe piata de media, de publicitate si publicitate online din Spania.E foarte interesant sa urmaresti evolutia celor doua piete, (romaneasca si spaniola) si sa inveti din tot ce se petrece. Va trimitem multe, multe salutari! Hai Romania!www.oopsinteractive.com


Branded


Related